От три години той е част от ръководния екип на

...
От три години той е част от ръководния екип на
Коментари Харесай

Радомир Миланов оглави SAP България

От три години той е част от управителния екип на компанията у нас

„ Искам да насочим силата и задачите си в планове, които ще трансфорат българските компании в интелигентни предприятия ”, показа Радомир Миланов

SAP назнач и Радомир Миланов за ръководещ шеф на българския офис на компанията. Той поема поста от Румяна Тренчева, която неотдавна зае нова управителна позиция в района, и ще ръководи комерсиалните действия на SAP в България, вкл . продажбите на лицензи и услуги, връзките с сътрудници и обслужването на клиенти.

Радомир Миланов е част от управителния екип в локалния офис на SAP от три години и извършва ролята на шеф през последните 4 месеца до актуалното му непрекъснатото предопределение на тази позиция от 1 август. Той ще продължи да рапортува непосредствено на Грегор Потокар, изпълнителен шеф за Югоизточна Европа на SAP.
още по тематиката
„ Доказаната умелост, постигнатите високи резултати и мощната отдаденост на Радомир да прибавя стойност за клиентите го вършат най-подходящия водач, който да развие активността и бизнеса на SAP в България – основен пазар в този район ”, съобщи Потокар.

Новият управител на SAP България е на 41 години, приключва Макроикономика в УНСС, София, и магистратура в Henley Business School към Редингския университет, Англия. Работи над 11 години в IBM, като през този интервал заема разнообразни местни и интернационалните управнически постове.

До скоро Миланов беше търговски шеф в SAP България и отговаряше за продажбите и бизнес тактиката на компанията в секторите банки, финанси и обезпечаване, енергетика, комунални услуги и телекомуникации у нас, както и за построяването, ръководството, развиването и разширението на партньорската мрежа на SAP в България.

„ Ще продължим дейната си взаимна работа със стартъпи, финтех компании и други авангардни играчи в другите браншове. Искам да насочим силата и задачите си в планове, които ще трансфорат българските компании в интелигентни предприятия ”, показа Радомир Миланов във връзка назначението си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР