От три дни насам слушаме как този кабинет няма алтернатива.

...
От три дни насам слушаме как този кабинет няма алтернатива.
Коментари Харесай

Кой? Кой управлява

От три дни насам слушаме по какъв начин този кабинет няма опция. Как цената на Сглобката била тежка и ужасяваща, само че ние живеем в една и съща ера с най-хубавите самаряни във вселената и те са се нагърбили със свръхотговорната задача да ръководят, вместо да хващат бронзов загар по топлите острови...
Но нито един публицист по този начин и не се осмели да попита главното: " А кой в действителност ръководи? " Защото това е главният въпрос в страната.
Преди два дни вътрешният министър непосредствено упрекна Кирил Петков, че се меси в неговата работа и е желал да мести в йерархията дадени чиновници. За повторно министър от кабинета непосредствено сочи към Петков като рекетьор номер 1 на болшинството. Министърът на електронното ръководство пък непосредствено си изиска защита, тъй като се чувствал застрашен. Пак от Кирил Петков.
Същевременно излиза наяве, че нито Кирил Петков, нито Николай Денков могат да уволнят Калин Стоянов.
О, да, могат да му желаят оставката по три пъти дневно, а правилните алкохолици, пардон, трубадури на ръководството да разнасят мита за мощта на евро-атлантическите партии, само че не могат да го уволнят?
Ивайло Мирчев може да праска статус след статус с съмнения за вътрешния министър и неговите чести срещи с Пеевски, само че пък по този начин влиза в откровена колизия със личната им агитация. Нали те яздеха Пеевски по метод, който е вероятен единствено в порнофантазиите? Нали Пеевски беше питомен и трансфорат в добродушно евро-атлантическо агънце?
Какъв е изводът тогава?
Изводът е единствено един.
Този кабинет е като айсберг. На повърхността виждаме някакви бастуни и нелепи фигуранти, а в тъмните бездни се крият други сили, други структури, други хора.
Кой е назначил вътрешния министър?
Кой? Кой.
Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов преди няколко месеца разгласи, че е изцяло обикновено държавното управление да е основано в девически манастир. " Пред очите на Бога ", рече той, пропускайки обстоятелството, че очите на Бог несъмнено не са очите на обществото. Но като виждам какви процеси се развиват и каква картина ни разкриват светкавици, които трещят над блатото, стартирам да мисля, че това държавно управление повече наподобява на артикул на демонски обред...
Задкулисна мелодрама с демонични оттенъци и със специфичното присъединяване на Посолството.
Кой ни ръководи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР