От три часа няма градски градски транспорт между Коматево и

...
От три часа няма градски градски транспорт между Коматево и
Коментари Харесай

Коматево три часа без транспорт заради мача

От три часа няма градски градски превоз сред " Коматево " и градския център. За това се оплака в MARICA.BG  marica.bg  жителката на пловдивския квартал  Звезделина Кирякова. Тя заяви, че  автобусите с номера 1 и 27 от няколко часа ги стопират на " Южен " и щерка й не може да се прибере от центъра в къщи. Кирякова се е обадила на незабавния телефон 112, само че оттова я посъветвали да позвъни на дежурния телефон в Първо РПУ, а най-добре да пусне писмена тъжба.

За същия проблем с  транспорта поради мача на Ботев с Левски  се оплакват и доста други поданици на квартала. Във facebook групата " Коматевци за Коматево " към този момент се разгоря полемика - жителите на квартала плашат с митинги. Те са безапелационни, че не желаят въз основата на " Ботев " в  квартала да се играят значими срещи. Настояват тя да се употребява единствено за тренировки. Тяхното неодобрение не е занапред. Коматевци и преди този момент са заявявали, че са подготвени на митинги, в случай че никой не обърне внимание на техните претенции.

" Не е обикновено, поради някакъв мач да се блокира целия квартал. Докога ще се търпи това и навръх Великден решили да блокират. Стоят двеста служителя на реда в квартала, затворили улици. Кой заплаща на тия хора да се шляят през целия ден в квартала и нищо да не вършат? БФС ли поемат разноските инцидентно? ", написа в профила на facebook групата Сергей Пайталов.

" Автобусите до Коматево ги стопират на Южен. Няма смисъл да чакате по спирките ", написа Невелина.

" От Южен виждам, че минават коли към Коматево ", оповестява Мария Апостолова. " Само коли рейсове не се позволяват. Спират на Южен и чакат на колелото ”, прецизира Нина Бръмбарова.

Очаквайте продължение!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР