От Тръст Синя България обявиха, че официално са внесли искане

...
От Тръст Синя България обявиха, че официално са внесли искане
Коментари Харесай

Левскари искат Общо събрание, за да уволнят Сираков и Тити Папазов

От Тръст " Синя България " оповестиха, че публично са внесли искане за привикване на Общо заседание на акционерите, като измежду главните им стремежи са избор на нов Надзорен съвет, както и освобождение от отговорност на настоящия. В момента членове на Надзорния съвет са Наско Сираков, Константин Папазов и представителят на почитателите Петър Ганев.

Публикуваме известието на Тръста без редакторска интервенция:

УС на Тръст " Синя България " желае да осведоми синята общност, че на съображение член 223, алинея 1 от Търговския закон, като собственик на повече от 5% от записания капитал на сдружението, публично внесохме в деловодството на ПФК " Левски " АД искане за привикване на Общо заседание на акционерите.

Предвиденият дневен ред включва отчет за активността на Управителния съвет на Дружеството и постигнатите резултати за миналата година, показване на направената план-програма за развиване на Дружеството, избор на нов Надзорен съвет, както и освобождение от отговорност на настоящия. Също по този начин, още веднъж включваме предлагането си за промени в Устава на Дружеството, които да подсигуряват неприкосновеността на клубните знаци на Левски, което беше отхвърлено от мажоритарния акционер на предното Общо заседание.

С това си деяние, Тръст " Синя България " желае да изкаже дълбоката си угриженост за протичащото се в обичания ни клуб, само че освен. От основаването си, нашата организация е работила само и единствено за добруването на Левски. Водени от това предпочитание, ние нееднократно сме влизали в борба с всички досегашни притежатели. Същевременно, в годините доказахме опциите си за съответни дейности в интерес на клуба, взаимно както с управленията на ПФК Левски, по този начин и с целокупната левскарска общественост.

Изхождайки от гореизложеното, поради сериозната историческа обстановка, в която се намира Левски и спазвайки разбирането ни за следване на институционален метод, ние считаме, че най-подходящият, законен и влиятелен конгрес за взимане на общи решения за бъдещето на Клуба ни е точно Общото заседание на акционерите. В допълнение желаеме да прибавим, че на 17.07.2021г. ще е минала тъкмо една година от предното такова.

Очакваме от управлението на ПФК Левски да свика ОСА в най-кратък период.

С почитание,
УС на Тръст " Синя България
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР