От трагичната смърт на принцеса Даяна на 31 август 1997

...
От трагичната смърт на принцеса Даяна на 31 август 1997
Коментари Харесай

Днес се навършват 23 години от трагичната смърт на Даяна

 От трагичната гибел на принцеса Даяна на 31 август 1997 г. досега се изговори и написа доста за нощта, в която тя загина и аргументите за гибелта й. Вероятно, сходно на убийството на американския президент Джон Кенеди, в никакъв случай няма да разберем отговорите на всички въпроси, зародили около следствието на фаталната злополука.

Мнозина към момента настояват, че тя е била убита. Малко преди гибелта си тя предсказва в писмо до своя правилен иконом, че ще бъде убита в случай на пътя. Съществуват доста конспирации по отношение на гибелта на Даяна - бременност, ликвидиране, плануван брак или просто трагичен случай.

Официалните отчети за злополуката, в която загинаха Лейди Ди, възлюбеният й Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел " Риц " в Париж - Анри Пол, сочат, е повода за случая е висока скорост. Твърди се, че Пол, който карал наетата кола, опитвал да избяга от папараци. Последните сведения сочат, че той е бил под въздействието на алкохол.

Трагедията към гибелта на принцесата на народа е забулена в голям брой секрети. А те на свой ред предизвикват създаването на стотици конспирации. 

Една от най-популярните теории е, че принцесата е убита от враговете на фамилия Файед. Мнозина настояват, че цел на офанзивата е бил синът на Мохамед ал Файед – Доди, с който Лейди Ди има връзка.Името на египетския предприемач, постоянно е свързвано с теории за съмнителни покупко-продажби, подкупи, търговия с оръжия.

10 години след гибелта на Даяна таблоидите стартират и друга доктрина. Лейди Ди е убита, тъй като е била бременна. Теориите кой е татко на детето също са доста. Общото сред тях е, че възможна бременност на някогашната брачна половинка на принц Чарлз би била неуместна за мнозина и би провокирала величествен скандал.

Подобна доктрина, само че с друг сюжети се популяризира няколко години по-късно. Тя гласи, че Даяна била бременна от мъж, с който е била преди Доди ал Файед - пакистанския кардиохирург Хаснат Хан. За него мнозина настояват, че за принцесата той бил любовта на живота й.  

Убита от ревнивост. Такава е една от теориите за гибелта на принцесата.Таблоиди настояват, че злополуката е поръчана от държанка на Доди, който имал славата на плейбой и се радвал на вниманието на доста дами.

При гибелта на Даяна се появяват и подозрения, че е симулирана. Твърди се, че принцесата и Доди инсценират злополуката и гибелта си, с цел да могат да се отдръпват на някой частен остров и да живеят необезпокоявани от никого.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР