От трагичната смърт на принцеса Даяна до днес са изписани

...
От трагичната смърт на принцеса Даяна до днес са изписани
Коментари Харесай

„Анонимните“ с нови зловещи разкрития за смъртта на принцеса Даяна

От трагичната гибел на принцеса Даяна до през днешния ден са изписани и изговорени милиони думи. Мнозина към момента не престават да настояват, че тя е била убита. Малко преди трагичния си край самата тя предсказва в писмо до своя правилен иконом, че ще загине в автомобилна злополука.

Днес, повече от 20 години по-късно, в интернет пространството стартира да се популяризира нова порция информация за трагичния завършек на Лейди Ди. Но преди да споделим злокобните детайлности, които излязоха на бял свят, бихме желали да стартираме през цялото време.

На 31 август 1997, Даяна умира след автомобилна злополука в тунела Пон дьо л'Алма в Париж , дружно с Доди Ал-Файед и мениджъра по сигурността на хотел Риц — Париж, Анри Пол, който е карал наетия Мерцедес-Бенц през Париж. Колата се блъска в тринадесетата колона на тунела. Двулентовият тунел е издигнат без железна преграда пред колоните. Нито един от четиримата пасажери в колата не е бил с защитен колан. Кръвният разбор демонстрира, че Анри Пол е бил под въздействие на алкохол, до момента в който е карал. Карал е с висока скорост, с цел да избяга от преследващите ги папараци.

Защото в онази августовска нощ Даяна, принцесата на Уелс, умря от раните си, получени в автомобилна злополука в един парижки тунел, единствено на 36 години? Каква е повода - бременност, ликвидиране, плануван брак или просто трагичен случай?

Не знаем. Но в едно обаче сме сигурни - в случай че бяхте попитали някого – мъж или жена – коя е най-красивата и състрадателна жена в света, с която бихте желали да излезете на вечеря, те щяха да ви отговорят: принцеса Даяна.

Можете да се запознаете с най-популярните конспирации, които се въртят към гибелта на принцесата, тук:
 Смъртта на Лейди Даяна - ликвидиране или трагичен случай?  Смъртта на Лейди Даяна - ликвидиране или трагичен случай?  Смъртта на Лейди Даяна - ликвидиране или трагичен случай?  Смъртта на Лейди Даяна - ликвидиране или трагичен случай?
"Анонимните " (англ. Anonymous) е името на неофициална група хактивисти. Уебсайт, асоцииран с групата, я дефинира като „ интернет група “ с „ доста свободна и децентрализирана конструкция на властта, настояща по-скоро съгласно хрумвания, в сравнение с съгласно наставления “. Анонимните стават известни след серия необятно отразени от медиите хакерски офанзиви против държавни, религиозни и корпоративни уеб страници.

Преди месеци организацията разгласява посредством разнообразни платформи изтекла информация и насочи закани към някои от най-известните хора в света.

Едно от най-шокиращите разкрития на "Анонимните " е изказванието, че принцеса Даяна е била убита. За виновници показват точно членовете на кралското семейство. Организацията разгласява пост в Туитър, в който твърди, че Лейди Ди скрито е събирала доказателства, уличаващи непосредствен на принц Чарлз в полово принуждение над дами и деца. Тук стопираме с конспирациите и започваме да приказваме с обстоятелства.

През 2002 година The Guardian разгласява материал, съгласно който Даяна има видеозапис с показанията на кралска прислужница, която е била двукратно изнасилена на територията на Двореца. Днес касетата е безследно изчезнала.

Оказва се, че малко преди деня на гибелта си посещава редица лечебни заведения и домове в разнообразни часове на денонощието. Защо? Отговорът си има име - Джими Савил.

 джими севил Getty

Телевизионен водещ и диджей, звезда от дребния екран във Англия през 60-те, 70-те и 80-те години на XX век. Ексцентрик, прославен със своята платитеноруса коса и биещи на очи костюми. Занимава се с благотворителна активност и е почетен с благородническа купа от кралица Елизабет II.

На 34-годишна възраст е картотекиран като един от най-големите добродетели и доброволци на централната болница в Лийдс, където има съвсем безграничен достъп до младите пациенти.

Дарителските акции на Джими притеглят все по-силно вниманието на нацията. Така самият принц Чалрз изявява предпочитание да се запозне с него. Според клюки двамата стават доста близки и даже водещият редактира речите му и дава оферти за промени в здравния бранш.

Всичко това обаче е единствено върхът на айсберга.

 джими севил Getty

Оказва се, че Савил има и тъмна страна, която остава скрита от светлината на прожекторите. Обвиняван е неведнъж в полови похищения против девойки в продължение на десетилетия.

До администрацията на болничното заведение неведнъж постъпват недоволства от разнообразни пациенти, само че никой не им обръща внимание - кой може даже да заподозре харизматичния водещ с положително сърце и незалязваща усмивка? Репутацията му в медийното пространство е толкоз чиста, че никой не може да пропука алибито му цели 30 години. С напредъка на времето обаче виковете на жертвите стават все по-силни.

Едва няколко месеца след гибелта му през 2011-та тъмните действия излизат нескрито. Само в Лийдс са разкрити 60 случая на полово измъчвани пациенти на възраст сред 5 и 75 години. Джими Савил се трансформира от най-обичания човек във Англия в най-голямото страшилище.

До през днешния ден полицията съумява да откри над 300 евентуални жертви, като съгласно някои даже надвишават 500. Разследването бележи преломен миг в битката със половото принуждение против деца.

Уилямс-Томас, някогашен полицейски шеф и основател на първия документален филм за половите злоупотреби на Севил с уязвими тийнейджърки, признава, че при започване на следствието му не е било ясно дали насилникът първо е спечелил международна популярност, а след това е почнал да протяга ръка на деца. Едно е несъмнено - Савил основава благотворителните си стратегии като средство за достъп до евентуалните си жертви.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР