От този уикенд bTV ще предложи допълнителни емисии новини, спорт

...
От този уикенд bTV ще предложи допълнителни емисии новини, спорт
Коментари Харесай

Антон Хекимян анонсира промени в bTV

От този уикенд bTV ще предложи спомагателни излъчвания вести, спорт и времето. В рамките на предаването " Тази събота и неделя “ ще се включат четири къси издания на bTV Новините, както и спомагателни предавания на прогноза за времето. 

В събота и неделя заран водещите Мария Ванкова и Полина Гергушева, които показват късната емисия на bTV Новините през седмицата, ще оповестяват най-важното в къси излъчвания в 8:00, 9:00, 10:00 и 11:00 часа. Освен водещите тематики от деня, те ще включват интернационалните, занимателни и всемирски вести, плюс любопитни новини от света на спорта. 

През почивните дни е значимо и какво ще бъде времето. Тази информация феновете на bTV ще получават в къса прогноза в 8:30, 9:30 и 10:30 ч., с цел да могат да възнамеряват дейностите си през уикенда по отношение на атмосферните условия. 

" От март в уикенд блока на bTV " Тази събота и неделя “ прибавяме повече вести, спорт и прогноза за времето, които ще разнообразят още повече наличието и ще придадат добавена стойност към диалозите и тематиките в предаването. Динамиката на всекидневието изисква фенът да знае най-важното и настоящото до този час, даже и в почивните си дни “, сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в медията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР