От този петък, 3 февруари, само в кината Почукването ни

...
От този петък, 3 февруари, само в кината Почукването ни
Коментари Харесай

Избираме семейството или света с „Почукването“ от този петък само в кината

От този петък, 3 февруари, единствено в кината " Почукването " ни провокира да създадем невъобразим избор – да спасим личното си семейство или да спасим човечеството. С новия си, извънредно под напрежение трилър, емблематичният режисьор и сценарист М. Найт Шаямалан (Шесто чувство) ни води на тъмно, само че по едно и също време с това духовно странствуване, с което по извънредно забавен и фрапантен метод пленява въображението ни и за следващ път разрушава и предефинира жанровите клишета.

В особено видео зад  кулисите на Почукването М. Найт Шаямалан споделя за любовта си към филмите, чието деяние се развива в лимитирано пространство и към огромни тематики, погледнати през дребен прозорец. За него опълчването на размера на историята и метода, по който е разказана, е вълнуващо и съответствува със устрема му постоянно да предлага на публиката прекарване, поради което си коства да посетиш киното – да видиш нещо мощно, нещо прочувствено и обогатяващо.

 Forum Film

Качества, които " Почукването " въплъщава повече от всеки различен филм на Шамалан. Във видеото, към режисьора се причисляват и актьорите Дейв Батиста, Рупърт Гринт и Ники Амука-Бърд, които споделят усещанията си за историята, за жанра и за самия Шамалан, затвърждавайки чувството, че този февруари в кината Почукването ще предложи на феновете нещо в действителност енигматично, неповторимо и ненадейно.

" Почукването " споделя за малко момиче и нейните родители, които отиват на отмора в отдалечена хижа, надълбоко в горите на Ню Хемпшир. Скоро на вратата се почуква и идиличната им почивка е прекратена от четирима въоръжени непознати, които ги взимат за заложници и ги слагат пред отблъскващ избор, от който, съгласно тях, зависи ориста на човечеството. С стеснен контакт с външния свят, фамилията би трябвало да вземе решение в какво да има вяра, на първо място да бъде изгубено.

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР