От този отговор може да се направи извод, че комуникацията

...
От този отговор може да се направи извод, че комуникацията
Коментари Харесай

Сръбският премиер Вучич се ядоса на въпрос на наш журналист за Босилеград

От този отговор може да се направи извод, че връзката с българите от Западните околности, в това число и с Културно-информационния център в Босилеград се следи от сръбските служби и те са уведомили Вучич за диалозите преди визитата сред БГНЕС и КИЦ-Босилеград, се споделя в обявата на организацията.

Поради заканите против сръбските публицисти при започване на месец декември българският дипломат в Сърбия Петко Дойков, дружно с още 10 дипломати от Европейския съюз /ЕС/, посети редакцията на последното без значение и свободно печатно издание в Белград " Данас " за да изрази поддръжката си и да се опълчи на заканите против публицистите. Срещу редакцията през месец ноември предходната година бяха отправени смъртни закани, а управляващите се отнесоха с равнодушие към тях. В заканите пишеше, че публицистите от " Данас " ще свършат като тези от френското издание " Шарли Ебдо ".

Преди няколко седмици в Правния факултет в Белград, в партньорство с Министерството на културата бе проведена " научна " галерия за българския геноцид над сърбите. Това бе мотив в Министерство на външните работи да бъде извикан за пояснение сръбският дипломат в София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР