От този месец Десислава Димова е новият управляващ директор на

...
От този месец Десислава Димова е новият управляващ директор на
Коментари Харесай

Десислава Димова е новият шеф на New Moment New Ideas

От този месец Десислава Димова е новият ръководещ шеф на рекламната организация New Moment New Ideas Sofia.

Десислава Димова има две магистърски степени - по социология и обща логика на психиката и 19 години работи в областта на рекламата и маркетинга. Започва кариерата си в McCann Erickson Sofia, след което заема основни позиции в Първа Инвестиционна Банка и Обединена Българска Банка.

Участвала е в голям брой самостоятелни маркетингови планове в страната и чужбина. Била е част от екипите на няколко започващи компании в региона на ритейла, небанковите финансови инстутиции и построяването на онлайн платформи. В продължение на четири години е част от състава на Етичната комисия за реклама към Националния съвет за саморегулация в България.

До момента оперативното управление на организацията се изпълняваше от съсобственика Ненад Лозович, който понастоящем остава ръководещ сътрудник с повече координационни и стратегически функционалности за района.

New Moment New Ideas има офиси в няколко балкански страни, а измежду клиентите на организацията у нас са Toyota, ЕКО България, Huawei, OBB, Sanofi, Coca-Cola, Пенсионен фонд Доверие, Via Vinera, Итал Фуудс, Идеал Стандарт, Inter Cars, Каменица, веригите спортни магазини BUZZ и Sport Vision и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР