От този ден си спомням как съм на плажа, хубаво

...
От този ден си спомням как съм на плажа, хубаво
Коментари Харесай

18-годишната Теодора, ударена от мълния в Приморско: Втори живот живея

„ От този ден си припомням по какъв начин съм на плажа, хубаво е и е слънчево. Нямам доста мемоари по-късно. Хиляди благодарности на екипа на болничното заведение, на екипа на колата за спешна помощ, на Снежана, която ми е правила над 20 минути сърдечен масаж. Това е като втори късмет и живот. Ще дам максимума от себе си, с цел да го изживея вярно и добре “. Това описа пред бТВ 18-годишната Теодора, която беше ударена от гръмотевица в Приморско.

„ Аз считам, че даже и това да е нещо извънредно, аз го одобрявам с усмивка. Продължаваме напред. Надявам се да продължа да се възвръщам по този начин “, уточни тя.

„ Теодора е към този момент добре, нормализирана е, усмихната. Травмата е тежка. Засягат се всички органи и невраната система. Сега лекуваме изгарянията, които не са толкоз огромни и дълбоки. Има единствено някои сектори, които са 3-та степен. Няма никакви проблеми към този момент. Предстоят съвещания с невролог и кардиолог “, изясни доктор Кирил Симеонов от болничното заведение в Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР