„От това, което говореше колегата (Менко) Менков, останах с впечатление,

...
„От това, което говореше колегата (Менко) Менков, останах с впечатление,
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев: Готвят се обвинения срещу Кирил Петков

„ От това, което говореше сътрудника (Менко) Менков, останах с усещане, че към този момент се готви нещо в действителност неприятно. Ще има, съгласно мен, покачване на обвинявания и привличане като обвинен на премиера Кирил Петков и приканвам хората, които в действителност са мислещи, смислени и почитат демокрацията да се опълчват на това нещо, което ще се случи в околните дни. По същия метод като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството “.

Това съобщи юрист Михаил Екимджиев в „ Тази събота “ по Би Ти Ви, пробвайки се да обори тезата на Менко Менков в отбрана на Борисов и прокуратурата.

По думите му той „ не е сюрпризиран “ от освобождението на някогашния министър председател Бойко Борисов от ареста и е очаквал такова развиване на нещата, откакто е схванал, че от Министерство на вътрешните работи са уведомили СГП и са назначени наблюдаващи прокурори по досъдебното пространство.
Ние всички в системата знаем, че прокуратурата под управление на Гешев и Цацаров е да прикрива закононарушенията на политическите ментори, които ги сложиха на тези места. Те чадъросват Борисов и кликата му, безапелационен бе Екимджиев пред bTV.

Като гледах през вчерашния ден поддръжниците на Борисов си мислех, че по същия метод поддръжниците на Пабло Ескобар /б.р. прочут колумбийски наркобос/ го посрещаха в Меделин, уточни юристът.

С спешен пиар желаеха да героизират Борисов. Той е иконичен облик на това, което ни връща обратно във времето, безапелационен бе Екимджиев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР