„От това, което говореше колегата Менко Менков, останах с впечатление,

...
„От това, което говореше колегата Менко Менков, останах с впечатление,
Коментари Харесай

Адв. Екимджиев: Борисов прилича на Ескобар - феновете им ги чакат пред ареста и скандират имената им

„ От това, което говореше сътрудника Менко Менков, останах с усещане, че към този момент се готви нещо в действителност неприятно. Ще има, съгласно мен, покачване на обвинявания и привличане като обвинен на премиера Кирил Петков и приканвам хората, които в действителност са мислещи, смислени и почитат демокрацията да се опълчват на това нещо, което ще се случи в околните дни. По същия метод като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството “, съобщи юрист Михаил Екимджиев.

По думите му той „ не е сюрпризиран “ от освобождението на някогашния министър председател Бойко Борисов от ареста и е очаквал такова развиване на нещата, откакто е схванал, че от Министерство на вътрешните работи са уведомили СГП и са назначени наблюдаващи прокурори по досъдебното пространство.

Според Екимджиев разяснява думите на юрист Менков, че сме се върнали през 40-те години на минали век с дейностите на Министерство на вътрешните работи при задържането на Борисов.

„ Не би трябвало да се връщаме през 1949 година, а през 2010 година, когато в 5:00 ч. сутринта влизаха да обискират къщите на техни политически съперници насочваха автомати с лазерни мерници към децата и дамите им, които спяха по това време. Мъжете бяха изкарвани голи или полуголи на студа, до момента в който Министерство на вътрешните работи снима унизителните им пози и всичко това градеше иконичния облик на ранния ГЕРБ като една антикорупционна партия “, сподели пред Би Ти Ви юристът.

Екимджиев оприличи поддръжниците на Бойко Борисов на тези на Пабло Ескобар, които са чакали кокаиновия крал пред ареста и са скандирали неговото име.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР