От това, което чувам, такива оферти има в Банкя… Не

...
От това, което чувам, такива оферти има в Банкя… Не
Коментари Харесай

Борисов: От това, което чувам, такива оферти има в Банкя… Не им прави чест на тези с морала

„ От това, което слушам, такива предложения има в Банкя… Не им прави чест на тези с морала. Гледам, че и машините се чупят основно в София и Варна. Това е една от схемите – в случай че сякаш се счупи машината, в случай че има препис някъде, да превъртат през тях квитанциите “.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си на глас.

Правим компромис в името на кабинета, сподели водачът на ГЕРБ

" В страната такава безпринципна работа в обединенията, които влизат ПП-тата. Просто не им прави чест. Виждам, че си имат нови ортаци. Да си видят с кого играят. Да не кажат след това, че Радев е неприятен. Изрично ги предизвестявам, като знам какво вършат сега ", сподели още Борисов.

„ Много ми е забавно тези, които приказват за изборната интензивност, какво чакат да бъде, като преди три години подвигнаха юмруците и направиха партиите да се ненавиждат, да се ненавиждат. Да няма даже опция морално, кардинално, да се поддържат в подобен миг. В момента има единствено ненавист “, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ За мен изборите за София завършиха предходната неделя, когато хората имаха опцията фактически да изберат демократ. Сега избираме от това, което има “, добави Борисов.

Следете всичко за локалните избори в страната в нашия онлайн репортаж:

Проследете с нас кметския избор в цялата страна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР