От Топлофикация Враца обявиха, че 2/3 от абонатите ще получат

...
От Топлофикация Враца обявиха, че 2/3 от абонатите ще получат
Коментари Харесай

Топлофикация Враца: 2/3 от абонатите ще получат сметки за декември до 100 лв.

От Топлофикация Враца оповестиха, че 2/3 от клиентите ще получат сметки за потребената топлинна сила през декември до 100 лв..

За същия интервал на 2021 година няколко % по-малко от клиентите са получили сметки до 100 лв., имайки поради, че нарастването на цените на топлинната сила и фактът, че температурите през двата обсъждани интервала са съвсем идентични.

„ Данните за сметките през първия цялостен месец от отоплителния сезон са доказателство, че шокови сметки за парно и топла вода няма. За следващ път с тези числа демонстрираме, че тиражираните отзиви на знайни и незнайни специалисти за цените на отоплението през сегашния отоплителен сезон за клиентите на централно отопление, са заблуждаващи. Месеци наред не се вземаха поради мненията на потвърдени специалисти в региона на топлоенергетиката, които доказваха образно и с числа минималната разлика в цените сред двата сезона, което няма да се отрази значително на сметките. “ съобщи инж. Радослав Михайлов изпълнителен шеф на Топлофикация Враца.

Експертът изясни, че когато се плаши с високи сметки и се приказва без нужната експертиза се подценяват преимуществата на обстоятелството, че е значимо от каква температура в постройката с какво количество сила за единица време се доближава мечтаният вътрешен уют и комфорт.

„ Призоваваме клиентите да не се поддават на продължаващата и сега нервност и заблуди по отношение на „ галактически “ цени за отопление и битова гореща вода. Клиентите на Топлофикация Враца могат да са спокойни, че ще получават, както до в този момент, топлинна сила на най-изгодна цена спрямо другите различни източници на пазара за отопление и затопляне на студена вода. “ сподели инж. Радослав Михайлов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР