От Топлофикация София напомня, че имате възможност да оспорите своята

...
От Топлофикация София напомня, че имате възможност да оспорите своята
Коментари Харесай

Важна новина за всички софиянци, свързана със сметката за парно

От " Топлофикация София " припомня, че имате опция да оспорите своята сметка за парна до 31 август, до през днешния ден. Ако не сте дали достъп на вашия топлинен счетоводител за инспекция на топломерите, имате опция да го извършите също до 31 август. В случай, че не се възползвате от тази опция, след тази дата ще бъде начислена служебна сметка съгласно откритите правила.

Данни от компанията за топлинно счетоводство " Техем " сочат, че 45% от клиентите би трябвало да доплатят избрани суми към своите зимни сметки. Останалите клиенти Топлофикация София ще получат назад изравнителни суми, които са били авансово предплатени.

Сумата, която ще бъде възобновена на всеки пети гражданин на столицата, ще варира сред 12 и 118,8 лв. с Данък добавена стойност за целия отоплителен сезон. Общо 55% от клиентите имат право на възобновяване на заплащанията си. За 16% от клиентите тази сума ще бъде сред 120 и 298,8 лв. с Данък добавена стойност.

Важно е да знаете, че след 31 август няма да бъдат одобрявани нови претенции за корекции на изравнителните сметки. Евентуални такива, които зародят след спомагателния доклад, ще повлияят на изравнителните сметки на всички поданици в постройката, прецизират от Топлофикация. За повече информация, можете да посетите техния уеб страница или да се консултирате с топлинния си счетоводител.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Техем топлинно счетоводство топлинен счетоводител Топлофикация Топлофикация София парно топла вода изравнителни сметки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР