От Тим ​​Рийд(Ройтерс) - Доналд Тръмп каза във вторник, че

...
От Тим ​​Рийд(Ройтерс) - Доналд Тръмп каза във вторник, че
Коментари Харесай

Тръмп: Няма да бъда диктатор, ако отново стана президент на САЩ

От Тим ​​Рийд

(Ройтерс) - Доналд Тръмп сподели във вторник, че няма да стане деспот, в случай че стане Отново президент на Съединени американски щати, с изключение на „ на първия ден “, след предизвестия от демократи и някои републиканци, че Америка е в заплаха да се трансформира в автокрация, в случай че той завоюва изборите през 2024 година

Републиканският претендент за президент Тръмп трябваше да бъде запитан два пъти по време на излъчено по малкия екран събитие в кметството в Айова, с цел да отхвърли, че би злоупотребил с власт, с цел да отмъсти на политически съперници, в случай че бъде избран отново в Белия дом.

„ Не. Не. Освен първия ден “, сподели Тръмп, когато помолен да отхвърли, че ще стане „ деспот “, в случай че завоюва изборите през ноември.

Тръмп сподели в „ ден първи “, за който загатна, че ще употребява президентските си пълномощия, с цел да затвори южната граница с Мексико и разширение на петролните сондажи.

Тръмп, търсещ втори мандат в Белия дом във евентуален избирателен мач с президента Джо Байдън, постоянно е обещавал „ отмъщение “ на политическ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР