От тази седмица в Европа вече ваксинират 5-годишните деца срещу

...
От тази седмица в Европа вече ваксинират 5-годишните деца срещу
Коментари Харесай

В Европа вече ваксинират 5-годишните деца срещу COVID-19

От тази седмица в Европа към този момент имунизират 5-годишните деца против COVID-19.

Гърция също стартира имунизациите на най-малките. Те получават две дози през 21 дни, само че им се слага единствено една трета от количеството.

Гръцкият министър председател дефинира като притеснителни информациите за новия вид „ Омикрон “ и аргументира новите условия за влизане в страната.

„ Ако би трябвало да въведем спомагателни ограничения като в допълнение тестване, то те ще са единствено за празничния интервал, с цел да можем да спечелим време и допустимо повече хора да си слагат трета доза ваксина “, съобщи Кириакус Мицотакис.

Франция вкарва наложителни PCR проби и карантина за идващите от Англия, поради доста случаи на новия вид „ Омикрон “. Във Франция има 240 доказани случая на новия вид.

Англия регистрира най-голям брой инфектирани за денонощие от началото на пандемията – над 78 000. От тях 4700 са инфектирани с „ Омикрон “.

Кралица Елизабет Втора отсрочи предколедния фамилен обяд поради рисковете от събиране на доста хора.

А в Нидерландия престолонаследничката принцеса Амалия е подложена на рецензии за какво е чествала в градината на двореца 18-ия си рожден ден с празненство, на което участват 21 посетители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР