От тази седмица можем да се похвалим, че пораснахме много

...
От тази седмица можем да се похвалим, че пораснахме много
Коментари Харесай

Коментар на водещия: "Въпрос на мъжка чест или…"

От тази седмица можем да се похвалим, че пораснахме доста и българската народна власт е най-прозрачната народна власт в света. Вече всеки да може да научи всичко за всички.

Например, тя е хубава, млада и с дълги крайници. Ти ли й купи онази кола преди 10 години? Ти ли й плащаш ипотеката? Тече, всичко тече, само че жена ти знае ли?

Ти си непретенциозен вид, симпатяга, само че понякога слагаш по някой лев на хикс на оня мач в британското. И това тече, само че в работата знаят ли?

Тя цялостен живот споделя, че работи като посланик. Но знае, че осигуровките се заплащат от работа, обвързвана с разузнаването. Ако това изтече, в приемащата страна знаят ли?

Ти си арбитър, прокурор или служител на реда. Хванал си, обвинил си или си осъдил стотици нарушители. Сега те могат да видят точния ти адрес и имената на околните ти. Спокоен ли си?

Съседът желае да разбере каква е заплатата ти, жена му – какви са хонорарите ти.

Самоличността ти се продава в " даркнета ". Някой може да предяви застрахователни искания от твое име. Бизнесът, спокоен ли е?

За западната преса това е най-голямото приключване на персонални данни на Балканите. И на този декор, министър председателят ни " очарован " от хакера. Добър бил, трябвало да работи за държавната администрация. Сякаш живеем в някакъв филм, паралелна действителност, в която няма нищо неприятно всеки да знае всичко за всеки.

Казвам ви, това към този момент е същинска бистрота без граници. Заради сходни пробиви, да вземем за пример с " Кеймбридж аналитика ", където въпреки всичко персоналните данни на милиони хора не бяха огласени обществено, " Facebook " беше санкциониран с 5 милиарда $.

Но това е частна компания. Сега, като глобят Национална агенция за приходите, ние ще плащаме и санкцията. Хем данните ни на ярко, хем и санкция ще плащаме поради това.

Българската народна власт през 2019 година. Въпрос на мъжка чест или по-скоро на... игра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР