От тази седмица Kamenitza раздава билети за концерта на Бон

...
От тази седмица Kamenitza раздава билети за концерта на Бон
Коментари Харесай

Kamenitza раздава 520 билета за концерта на Бон Джоуви

От тази седмица Kamenitza раздава билети за концерта на Бон Джоуви.  На 14 май именитата тайфа ще свири на Национален стадион „ Васил Левски ”, а пътят към безплатния билет за концерта минава през страницата kamenitza.bg и тази във Фейсбук. Феновете, които избират не „ виртуален ”, а различен метод да завоюват билет, имат късмет да се снабдят с подобен в определени столични заведения.

Така Kamenitzа ще раздаде 520 билета за музикалното събитие на почитатели от цялата страна.

За да вземат участие в играта на kamenitza.bg, искащите би трябвало да се записват на уеб страницата и да отговорят на най-малко един от въпросите, които ще бъдат задавани там. Играта  се организира до 6 май в това число, а късметлиите ще бъдат изтеглени посредством лотария ден по-късно – на 7 май. Чрез kamenitza.bg предложения за концерта на Бон Джоуви ще завоюват 25 фена на марката и рок музиката. Всеки един от тях ще получи по четири билета и по този начин ще може да заведе на концерт със себе си още трима свои другари.

Още 50 другарски компании ще получат билети за концерта на Бон Джоуви от играта на Kamenitza на страницата й във Фейсбук.  Желаещите да вземат участие би трябвало да харесат страницата на марката и да поканят за нейни почитатели още 10 свои другари. Всеки,  получил  удостоверение и на 10-те си предложения, взе участие в лотария за билет за концерта. Билети ще завоюват 50 късметлии, чиито имена ще бъдат изтеглени на две дати - 15 април и на 7 май. Всеки от тях ще получи общо четири билета, с цел да вземе със себе си и трима свои другари.

Освен посредством интернет от 22 април почитателите ще имат опция да завоюват премия и до момента в който разпускат дружно с другари. В 22 столични заведения, от  12 април до 13 май, всеки, предпочел Kamenitza, има късмет за премия, като с изключение на билети за концерта, Kamenitza ще раздаде и други страхотни музикални награди. Пълният лист със заведенията, в които ще се организира активацията, и методът за присъединяване, са оповестени на www.kamenitza.bg.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР