От своя страна президентът на Украйна връчи на Шон Пен

...
От своя страна президентът на Украйна връчи на Шон Пен
Коментари Харесай

Шон Пен връчи ”Оскар”-а си на Зеленски: Когато спечелите войната, ще ми го върнете

От своя страна президентът на Украйна връчи на Шон Пен украинския медал за заслуги.

 

" Това е просто алегорично, неуместно нещо. Когато спечелите, върнете го назад в Малибу. ", сподели той, седнал до украинския водач.

 

Шон Пен се оказа в Киев в първия ден от войната, до момента в който снимаше документален филм. Сегашната му аудиенция е трета от този момент и още веднъж се дължи на фотоси на филм - този път за войната в Украйна.

 

Зеленски сподели по-късно във вечерното си видеообръщение към украинците, че Шон Пен " прави всичко, с цел да ни помогне да съберем интернационална поддръжка ".

Видео, публикувано от президентството, демонстрира по какъв начин двамата мъже отиват да видят плоча с името на Пен, датирана от 24 февруари, датата на началото на съветската инвазия, и сложена в " Алеята на храбростта " в Киев. Президентът я откри през август в чест на приятелите на Украйна, подкрепящи я в сложни времена.

Sean Penn has given his Oscar to Ukraine -
Thank you, sir!
It is an honor for us.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)
 

Алеята, сподели той, е знак на признателност към видни персони, които пазят свободата с украинците, само че също по този начин " увещание на всички бъдещи генерации на нашия народ, че разнообразни хора, сили и промишлености се сплотиха за нашата победа ".

" Ние сме извънредно признателни на всички хора, които пристигнаха персонално, с цел да поддържат Украйна и нашите жители. И искахме да имаме място, с помощта на което актуалните и бъдещите генерации украинци да си спомнят тези смели хора, които стояха до Украйна през цялото време, ", сподели Владимир Зеленски.

 

Преди това чиновници на Кремъл прибавиха Пен и сътрудника му артист Бен Стилър в съветския " стоп-лист ", което значи, че в този момент им е неразрешено да влизат в страната.

 

Our true friend Sean Penn came to Kyiv. I thanked him for the lasting support of???????? in the fight against RF.

Sean brought his Oscar statuette and gave it to as a symbol of faith in Ukraine`s victory. We visited the Alley of Courage in Kyiv Constitution Square.
— Andriy Yermak (@AndriyYermak)
 

Освен с филмите и политическата си интензивност, Шон Пен е прочут и с филантропичната си активност.

 

Американският артист получи премия от конгрес на нобелови лауреати за мир. Той беше отличен за филантропичната си активност в помощ на потърпевшите от разрушителното земетресението в Хаити.

 

Наградата му беше връчена персонално от някогашния президент на Русия Михаил Горбачов. На церемонията участваха също Далай Лама и някогашният полски държавен глава Лех Валенса. Тогава артистът не пропусна да насочи нов апел за активизиране на средства в интерес на една от най-бедните страни на америсканския континент.

 

Пен беше извънредно деен в напъните за възобновяване на опустошената от земетресение страна. Природното злополучие лиши живота на повече от 300 000 души и остави милион и половина хаитяни без дом, а артистът прекарваше съвсем половината от времето си в Хаити. Той стана и шеф на неправителствена организация за подкрепяне настраната. Освен това е и почетен дипломат на президента на Хаити Мишел Мартели, първият непознат жител, почетен с тази купа.

 

 

 

Sean Penn has given his Oscar to Ukraine -
Thank you, sir!
It is an honor for us.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР