От своя старт, S Pen е определящата характеристика на серията

...
От своя старт, S Pen е определящата характеристика на серията
Коментари Харесай

Нов начин за комуникация със S Pen и Galaxy Note8

От своя старт, S Pen е определящата характерност на серията Note, помагайки на потребителите да отключват нови и неповторими способи на взаимоотношение с техните устройства и техните близки.


Сега, с Galaxy Note8 и S Pen вие можете да вършиме още повече неща. С внедряването на функционалността Live Message, усъвършенстваните благоприятни условия на Screen Off Memo и Translate, усъвършенстваният S Pen разрешава на потребителите да се показват по метод, който елементарните стилуси не оферират, оповестяват от компанията.

Изрази себе си с GIF


В един свят, където връзката "лице в лице " се случва все по-рядко, новата функционалност Live Message на Galaxy Note8 сплотява прочувствените характерности на ръкописните бележки с цифровите принадлежности, с цел да ни даде нови благоприятни условия за свързване и другарство.

Чрез просто натискане на бутона с форма на сърце на клавиатурата или активиране на Air Command режима, потребителите могат да пишат анимирани известия, да основават живи емотикони или да употребяват разнообразни резултати на стилуса като Sparkle, Glow и Ink, с цел да прибавят креативното развлечение в техните фотоси.

След това те могат да вдъхнат живот на творбите си и ги споделят като анимиран GIF с дълготрайност до 15 секунди благодарение на разнообразни приложения за обществени медии и известия, които поддържат Animated GIF (AGIF) файлове, като Фейсбук Messenger, WhatsApp и Snapchat. GIF файловете могат да бъдат съхранявани в приложението Gallery и употребявани още веднъж като персонализирани емотикони.

По същия метод функционалността Smart Select на S Pen може да се употребява за снимане на определени фрагменти от видеоклипове, които по-късно могат да бъдат конвертирани и споделени като анимиран GIF.

По-лесно писане на бележки, даже когато дисплеят е изключен


Вероятно една от най-обичаните функционалности на потребителите на Note е екранната записка, която им разрешава елементарно да основават и резервират бележки и напомняния на Always On Display. По същия метод, по който те могат да напишат записка върху лепкава записка, потребителите могат да напишат известия непосредствено на екрана, откакто задействат функционалността, като отстранен S Pen от устройството.



Новото във функционалността Screen off memo на Galaxy Note8 е способността да създавате до 100 страници бележки, както и да редактирате бележките, "прикачени " на Always on Display. Бележките се съхраняват в приложението Samsung Notes.

Моментални преводи


S-Pen употребява технология за електромагнитен резонанс (EMR), тъй че екранът може да го разпознае даже когато не е в директен контакт с устройството. Всъщност S Pen може да бъде засечен от Galaxy Note8 от разстояние до 14 мм. Когато се намира на това несъмнено разстояние от екрана, неговите благоприятни условия за задържане на курсора разрешават редица функционалности.

Едната е усъвършенстваната функционалност Translate. Чрез просто наклоняване на S Pen над текста, който би трябвало да бъде преведен, потребителите могат да превеждат думи на до 71 езика, в това число думи, форматирани като изображения и разпознати от технологията за оптично различаване на знаци (OCR).

С опция да разпознава пунктуационни знаци, функционалността може към този момент да превежда цели фрази ***, когато потребителите го изискват. Освен това, S Pen може да преобразува мерни единици и задгранични валути.

PENUP – Оцветявай без ограничавания


Независимо дали желаят да се отърсят от напрежението или да провокират своята креативност, потребителите могат да употребяват разнообразната сбирка от четки и резултати на S Pen, с цел да се насладят на цифрово изобразяване и очертаване. След това те могат да споделят личните си цифрови произведения върху авансово конфигурираното приложение PENUP с световна общественост от повече от 2,7 милиона консуматори.

Сред последните усъвършенствания на приложението е цифровата книга за оцветяване с над 200 разнообразни разновидността за оцветяване.

Първокачествен хардуер


S Pen на Galaxy Note8 е дълъг 108 мм и тежи единствено 2,8 грама. С 0.7мм гумен връх, равнище на сензитивност при налягане от 4,096 и опция за смяна на четките, усъвършенстваният S Pen обезпечава изключителна точност и мощ да възпроизведе лекотата и точността на същинската химикалка. Това разрешава по-удобно и интуитивно водене на бележки, както и изобразяване.

Както Galaxy Note8, по този начин и S Pen разполага с IP68 документ за водо и прахоустойчивост, което значи, че може да се употребява постоянно когато и където получиш ентусиазъм. Той също по този начин работи без батерия, не се нуждае от зареждане и се съхранява в самия телефон, което го прави елементарно наличен когато и да е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР