От свои познати учиндолецът разбрал за прочута лечителка в Шуменско,

...
От свои познати учиндолецът разбрал за прочута лечителка в Шуменско,
Коментари Харесай

АБСУРД! Лечителка от Шумен цери Слави от ослепяване с дърпане на уши

От свои познати учиндолецът схванал за фамозна лечителка в Шуменско, при която на опашка се редели професори, политици, и звезди с най-различни болежки. При знахарката шоуменът направил няколко сеанса, описват локалните. Въпреки че я помолил за конфиденциалност, дамата загатнала на места, че Слави е търсил помощ при нея.

Дарбата на лечителката била потомствена, а силата не била в думите, а в ръцете й. С тях правила напълно нормално на пръв взор деяние, което обаче намествало органите и им пособие да се лекуват. Ставало дума за дърпането на уши.

Пари за услугата в никакъв случай не взимала, а самата процедура била безболезнена, само че пособия на всеки девет от 10 души, писа „ Ретро “.

Жената не желала да показа точната диагноза на Слави. През последните години самият той не посмя да даде повече детайлности за тайнственото заболяване, скапало поредно зрението и опорно-двигателната му система, като се изключи че призна съществуването на неврит на лявото си око.

Давал луди пари за ампули, които потушавали болката. Една численост от тях коствала 500 лв. – мощното лекарство спомагало за стабилността при вървене, която водещият нямал. Преди да си направи интервенция двама души му помагаха да се придвижва. Предстои да разберем дали новото лекуване, отвън рамките на обичайна медицина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР