От сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек измина почти

...
От сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек измина почти
Коментари Харесай

Какво е посланието на годежния пръстен на Джей Ло

От сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек измина съвсем половин година, само че елементи към нея и сантименталната връзка на двойката продължаваме да научаваме и през днешния ден.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, “Трудна свалка ” и допустимо ли е продължение на кино лентата
Ще забележим ли Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж дружно на екран

Или единствено на Джей Ло по този начин ѝ се желае

Двамата в този момент са център на внимание и около новината за идния албум на певицата, който ще бъде отдаден на преоткритата ѝ обич към Бен Афлек. This Is Me... Now ще излезе съвсем 20 години след This Is Me... Then - предходен албум, въодушевен от ранната обич сред Джей Ло и Бен Афлек.

В изявление пред Зейн Лоу за Apple Music One певицата споделя, че любовта ѝ към артиста в този момент е " доста по-ясна " от преди.

От E! News ни напомнят, че двамата се събраха още веднъж предходната година, съвсем две десетилетия след раздялата им през 2004 година

Сега разбираме и какво е сантименталното обръщение, гравирано върху годежния пръстен, с който Бен Афлек предлага брак на Дженифър Лопес. Самата тя разкрива, че то гласи: " Не отивам на никое място ", което е алегорично обръщение, с което той е подписвал имейлите си до нея, когато са възобновили връзката си.
 Снимка 598106

Друг любопитен факт, който Джей Ло споделя е, че в новия си албум даже е присъединила ария, озаглавена точно " Не отивам на никое място ".

В изявлението си певицата споделя още, че всеки може да получи втори късмет в любовта, стига да не се отхвърля. Тя признава и че се усеща " благословена ", че с Бен Афлек са имали опцията да възродят романса си.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me...Now, сложната разлъка на двойката преди 20 години и новият албум за любовта на певицата
Когато Джей Ло си е мислила, че ще почине

“Това е същинска обич ”

" Като актьор, единствената причина да съм тук е да споделя какво знам, какво съм научила и през какво съм минала ", приключва Дженифър Лопес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР