От Сутиеска вече започнаха със заканите по адрес на Левски.

...
От Сутиеска вече започнаха със заканите по адрес на Левски.
Коментари Харесай

Сутиеска се закани на Левски

От Сутиеска към този момент започнаха със заканите по адрес на Левски. Старши треньорът на противника на „ сините “ в Лига Европа Никола Ракойевич даде изявление пред хърватския уебсайт slobodnadalmacija.hr. Това се случи единствено пет дни преди първия мач в София.

"Дай Боже да играем против Хайдук, тъй като това ще значи, че сме отстранили Левски. Следя хърватското състезание по малкия екран, само че нямам желание да го разясня в този миг. Помня добре и мощните години на Хайдук, когато тимът разполагаше с доста първокласен състав. Отборът има последователи даже тук, в Никшич, сподели Ракойевич.

- Надявам се да стигнем до мач с Хайдук, тъй като по този начин ще си спомним за отминалите години, в които играехме в едно състезание (за последно през 1987/1988). Преди това обаче би трябвало да изненадаме Левски. В момента те упражняват край София и тренировките им са закрити. Нямаме доста информация за тях.

В неделя се насочваме към Пирот и нямам доверие, че ще изиграем още една контрола. Ще останем в Сърбия, след което в сряда ще пътуваме с рейса за София. Предпочетохме по този начин, тъй като трябваше да отидем до Подгорица, а по-късно през Рим, Белград и тогава да стигнем в София. А чартърът е доста безценен и не можем да си го позволим. Нямаме пари за такива неща. За нас е значим всеки цент. Искате да ви кажа състава, който ще се изправи против Левски ли? Ето, нямам проблем с това. По всяка възможност ще е същият, който игра против Будучност. Новите играчи са ни отбранителният полузащитник Радишич, пристигнал от Рудар, и Маркович от Челик. "

Ракойевич е играл за Сутиеска през цялата си кариера - сред 1975 и 1989 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР