От сцената тя благодари и на своя лекар Мадона се

...
От сцената тя благодари и на своя лекар Мадона се
Коментари Харесай

Мадона разкри първите си спомени след спешната хоспитализация през лятото

От сцената тя благодари и на своя доктор
Мадона се разкри пред почитателите.

По време на един от концертите си певицата подхвана тематиката, която от лятото насам е необятно обсъждана, а точно - незабавната й хоспитализация, в резултат на бактериалната зараза, която получи.

На сцената 65-годишната звезда благодари на своя доктор, който се е грижил за нея през целия й престои и показа, че едно от първите неща, които споделила в болничното заведение, е че не може да се движи.

" Когато се разболях през лятото безусловно не можех да стана от леглото, даже не можех да отида до тоалетна ", сподели тя. " Всеки ден поддържах контакт със своя доктор, който ми споделяше, че за момента единственото, което мога да направя, е да се посрамвам на слънце ", добави. Тя разказа тестването като " много ужасно ". " Четири дни бях в изкуствена кома. Почти уверена съм, че тогава Господ ми говореше. Не знаех по кое време ще мога да стана и по кое време ще мога да бъда още веднъж себе си ", добави още поп дивата.

По нейни думи цялата обстановка й послужила за урок да спре да се пробва да управлява всичко.

Припомняме, че Мадона стартира своето анулирано през лятото турне, с което отбелязва 40 години на сцената. Очаква се суперзвездата да изнесе близо 78 концерта като 4 от тях са във Англия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР