От структурите на ПП "Републиканци за България" в област Бургас

...
От структурите на ПП "Републиканци за България" в област Бургас
Коментари Харесай

Републиканци за България-Бургас с благотворителна акция в навечерието на Коледа

От структурите на Политическа партия "Републиканци за България " в област Бургас стартират огромна благотворителна акция в навечерието на Рождество Христово.

Пред „ Фактор “ краткотрайният регионален координатор за Бургас Ангел Рангелов показа, че са взели това решение непринудено след апел за помощ от едно предпазено жилище за деца.

„ Говорихме с сътрудниците от структурите в района. Всички поеха уговорката да ревизират домове за остарели хора, предпазени центрове за деца и други, от какво имат потребност. Все отново идват светли празници и в това мъчно време би трябвало да си оказваме помощ “, сподели Рангелов.

Към този миг помощ ще получат Центрове за настаняване от фамилен вид в Средец, Центърът за специфична просветителна поддръжка в Бургас, дом за остарели хора и предпазено жилище за деца в Айтос, както и домът за възрастни хора с умствена назадничавост в с. Русокастро.



Рангелов и сътрудника му Георги Петков към този момент са подготвили подаръчни комплекти за децата в центровете. За възрастните има закупени хранителни пакети и облекла. „ В рамките на няколко дни ще предоставим на центровете, това което сме подготвили за тях. Надяваме се този с дребен жест да предизвикваме повече българи да оказват помощ на хора в потребност “, сподели Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР