От стрийминг платформата с руска продукция Start обявиха, че влизат

...
От стрийминг платформата с руска продукция Start обявиха, че влизат
Коментари Харесай

Руски конкурент на Netflix и HBO навлиза на българския пазар

От стрийминг платформата с съветска продукция Start оповестиха, че влизат в България с първата вълна извънредно наличие със надписи на български и британски език. Руският съперник на Netflix ще бъде наличен през смарт телефони и таблети с Android и Apple, както и през разнообразни смарт тв приемници. Start ще предлага най-вече автентично съветско наличие.

Компанията е водач в основаването на премиум наличие в Оперативно-наблюдателно дело (Общност на самостоятелните държави) и е считана за най-бързо разрастващата се измежду съветските стрийминг услуги, съгласно самостоятелните аналитични организации Telecom Daily и TMT Consulting.
 1 милиард по света към този момент заплащат за видео стрийминг
1 милиард по света към този момент заплащат за видео стрийминг

Приходите от кино прожекции се срутват с над $30 милиарда

Руският стрийминг колос разполага със лично продуцентско студио, което през последните четири години е основало над 50 истински плана, в това число необятен набор от филми, сериали, документални филми и фамилни стратегии.

Към днешна дата компанията има над 80 плана в разнообразни стадии на произвеждане, в това число дълго чаканият шлагер The Challenge - първия филм, сниман в Космоса.

В Русия платформата се конкурира сполучливо с интернационалните водачи по стрийминг наличие Netflix и Apple TV.

" Start постоянно е бил интернационална услуга, 40% от нашите рускоговорящи клиенти са отвън Русия. Сега с горделивост разгласяваме равномерен старт на приспособената услуга в България ", разяснява навлизането на услугата у нас Александър Двойнишников, който е началник на отдела за стратегически партньорства в компанията.

Според него главната цел на разширението на бизнеса в нашата страна е шерването на съветските истории с по-широка публика и несъмнено задачата съветската платформа да се трансформира в един от основните играчи във видео наличие в Източна и Централна Европа.
 Squid Game донесе $900 милиона на Netflix
Squid Game донесе $900 милиона на Netflix

Сериалът изпъква и с ниската си цена за заснемане
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР