От столицата до Плевен над 20 души са посетили импровизираната

...
От столицата до Плевен над 20 души са посетили импровизираната
Коментари Харесай

Над 20 души посетили „влаковата“ приемна на Мая Манолова от София до Плевен

От столицата до Плевен над 20 души са посетили спонтанната приемна на омбудсмана Мая Манолова във влака София – Варна тази заран. Това заяви самата Манолова при идването на плевенската ж.п. гара. Композицията се движеше по разписание и спря пред гарата тъкмо в 9,38 ч. Освен нормалните пасажери, на перона чакаха и няколко души, пристигнали да се качат във влака поради приемната на омбудсмана.
„ Този метод за срещи с жителите е извънредно потребен. В приемната се сложиха доста проблеми. Ще помогнем съответно на доста хора. Имаше и групови тъжби, които се отнасят до още повече жители. Импровизираната приемна има своите големи плюсове. Много се надявам този образец да бъде последван и от други представители на институции. Неудобно ми е само от това, че направихме вест от нещо, което на хората се случва всеки ден “, сподели Мая Манолова.
Тя благодари на Слави Трифонов за предлагането му да й даде кола и водач , откакто финансовият министър Владислав Горанов разгласи, че привилегията на омбудсмана на Републиката да употребява длъжностен автомобил от НСО ще бъде отнета .
„ Няма по какъв начин да приема сходно предложение. С екипа ми ще се оправим с наличния запас. Още един път апелирам за опрощение, че хората се занимават с нашите проблеми. Моята работа е аз да се занимавам с проблемите на хората, да бъда до тях и да ги поддържам. Тези дни получих десетки позвънявания – с поддръжка и с оферти за водач, автомобил, доброволчество и други Това ме стимулира още повече да работя на 100 % за проблемите на всеки български жител. Това е работата, която ми е на сърце – правя я на драго сърце и с цялата си сила “, сподели още Мая Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР