От Столична дирекция на вътрешните работи са привикали на разпит

...
От Столична дирекция на вътрешните работи са привикали на разпит
Коментари Харесай

Привикаха на разпит лидери на агитката на ЦСКА

От Столична дирекция на вътрешните работи са привикали на разпит водачи от агитката на футболен клуб ЦСКА по отношение на тъжба на синдика Дора Милева поради проваления първи търг за емблемата и имуществото на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД през тази пролет.

Милева се оплака поради възпрепятстване на работата й, опити за оказване на напън и отправяне на закани, в това число и за живота й.

Дора Милева стартира разпределянето на осемте милиона

Както е известно, търгът, който беше плануван за 30 март, пропадна, откакто почитатели на "червените " блокираха входа на стадион "Българска войска " в Борисовата градина и не позволиха представителите на страните, искащи активите, да влязат в оборудването, където трябваше да бъдат отворени подадените предложения.

Арестуваха Животното поради синдика на ЦСКА

Хронологията на един провален търг

При определяне на виновниците синдикът ще заведе наказателни каузи против тях.

Заради проваления първи търг Милева насрочи втори на 30 май в Кърджали, който беше извоюван от компанията на почитателите на "армейците " "Ред Енимълс " ЕООД с оферта от към 8 милиона лв.. Сумата, обаче, към момента не е импортирана поради обжалвания на разнообразни кредитори против разпределянето на парите. /БТА

Дора Милева: Цял ден ме плашат по телефона
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР