От Стив ШерърОТТАВА (Ройтерс) – Около две трети от анкетираните

...
От Стив ШерърОТТАВА (Ройтерс) – Около две трети от анкетираните
Коментари Харесай

Канадците се притесняват, че демокрацията в САЩ не може да преживее завръщането на Тръмп в Белия дом, сочи проучване

От Стив Шерър

ОТТАВА (Ройтерс) – Около две трети от интервюираните канадци този месец споделиха, че американската народна власт не може оцеляват още четири години на Доналд Тръмп в Белия дом и към половината споделят, че Съединените щати са на път да се трансфорат в властническа страна, гласи изследване, оповестено в понеделник.

Изборите през ноември в Съединени американски щати евентуално ще изправят президента Джо Байдън против Тръмп, който е безапелационният любимец за продобиване на републиканската номинация, защото в понеделник в Айова стартира гласуването в първичната президентска конкуренция.

Шестдесет и четири % от интервюираните в анкетата на института Ангъс Рийд от 1510 канадци споделиха, че са съгласни с изказванието: „ Демокрацията в Съединени американски щати не може да преживее още четири години на Доналд Тръмп “. Двадесет и осем % не са съгласни.

Атаката на 6 януари 2021 година против Капитолийския рид от поддръжници на Тръмп, които се стремят да блокират удостоверяването на успеха на Байдън на избори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР