От стартирането си през 2010 г. GoFundMe се превърна в

...
От стартирането си през 2010 г. GoFundMe се превърна в
Коментари Харесай

Това бяха най-популярните теми на кампанията в GoFundMe през 2023 г.

От стартирането си през 2010 година GoFundMe се трансформира в необятно употребена платформа за групово финансиране, където хората могат да събират дарения за разнообразни дела, от помощ за заплащане на лекуване на рак до възобновяване от естествени бедствия. Изпълнителният шеф Тим Кадоган също разказва компанията като барометър на потребностите, който по едно и също време действа като знак на времето.

„ Склонни сте да виждате промени – някои културни моменти, реакции на стопански промени, промени в политиката във връзка с това по какъв начин хората употребяват платформата “, сподели той пред CBS MoneyWatch в извънредно изявление.

Както демонстрира отчетът на GoFundMe в края на годината, 30-те милиона апела за набиране на средства в платформата тази година отразяват набор от ежедневни финансови битки, които нормалните критерии за това по какъв начин се показва стопанската система на Съединени американски щати нормално не съумяват да уловят. p> условията са възобновени след тригодишна пауза от ерата на пандемията. Повече учебни заведения също потърсих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР