От стари времена до днес сме склонни да вярваме в

...
От стари времена до днес сме склонни да вярваме в
Коментари Харесай

Огледалните дати – вълшебни ли са те?

От остарели времена до през днешния ден сме склонни да имаме вяра в зодиакални знаци, огледални дати, разположение на планетите и други неща. Това е по този начин, тъй като имаме потребност да си пожелаем нещо хубаво и да имаме вяра, че то ще се случи. Да имаме вяра в положителното начало и радостния край.

Огледалните дати, съгласно всички астролози, нумеролози и други, се смятат за най-късметлийски. В тях има нещо вълшебно. Носят триумф във всяко начинание, сбъдват се стремежи, носят благополучие. На тези дати доста хора се обвързват с половинката си, като подписват брак, други пускат своя фиш с числа, с цел да завоюват облага от лотарията.

 

Огледалната 08.08. дата също е считана за сполучлива дата. Още повече, че участва цифрата осем два пъти. Това повтаряне носи доста мощен заряд. На тази дата, всичко което предприемем ще донесе победа, най-много във финансовата сфера.

Ако се загледаме добре, цифрата 8 обърнато на ляво или дясно, съставлява и знака за безконечност. Символ на безкрайната сила, водеща до положително и мощна обич. Осем е също знак за борбен, мощен дух, неизменност, увереност.

За нас българите цифрата 8 се свързва с наслада, горделивост и благополучие. Защо споделяме това? Няма българин, който да не познава великия Христо Стоичков. Именно той играеше с №8. Като се замислим, „ Камата “, както го назовават, има всички качества, изброени нагоре, символизиращи цифрата осем. Всеки, който е гледал мачовете на националния тим по футбол през далечната 1994г., помни еуфорията, която настъпва след нашите победи. Стоичков е сърцето на тима. След големия триумф на нашите футболисти, по всички краища на света, стартира да се приказва за България.

Според учителят Дънов цифрата 8 е цифрата на смирението. Това значи, че всеки приел смирението е осъзнал, че живота е по-голям от нас, че Вселената от време на време има по-различни проекти за нас. Осем значи да намерим сили да оценим всичко, което ни се случва, да одобряваме дребното с признателност.

Според Библията номер 8 се смята за знак на сътворението и новите начала. Като се замислим седмицата има седем дни. На осмия стартира нова, ново начало за благоденствие, благополучие и триумфи във всички инициативи.

Нека да си пожелаем всичко стартирано на 08.08. да води до благополучен край. Нека да имаме религия, да бъдем смирени, да не забравяме, че всичко е преходно. Да бъдем положителни, да раздаваме обичта си. Тогава фантазиите в действителност се сбъдват!

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР