От сряда започва изграждането на новите релси на трамвай номер

...
От сряда започва изграждането на новите релси на трамвай номер
Коментари Харесай

Започва ремонт при Околовръстното шосе и Цар Борис III в София

От сряда стартира построяването на новите релси на трамвай номер 5, през кръстовището на Околовръстното шосе и „ Цар Борис III ”. Кръстовището няма да се затваря изцяло, само че на два пъти за по три седмици придвижването ще се реализира в една лена в посока. Затова се чакат усложнения в придвижването.Това разгласи зам.кметът на Столична община Ангел Джоргов, съобщи БГНЕС. Той прикани жителите, в случай че могат, да потърсят различни направления.

„ Строителството ще се извърши на две половинки, тъй че да е проходимо и първите три седмици, и втория стадий. Започваме от страната на „ Княжево ”, изясни Джоров.
Той увери, че в региона сред „ Бъкстон ” „ Княжево ” се работи към този момент интензивно. Очакванията са до лятото на тази година ремонтът да завърши.
Джоров добави, че се работи на три основни кръстовища. Предстои да бъдат ремонтирани и кръстовищата на „ Павлово ” и бул. „ Овча купел ” и „ Тодор Каблешков ”. Работата там ще стартира след приключването на ремонта на „ Околовръстното ”.

Трасето към „ Княжево ” ще се ремонтира след май, началото на юни.

От тази заран улица „ Николай Коперник ” в сектора сред улиците „ Гео Милев ”, „ Манастирска " и продължението ѝ в „ Атанас Узунов " до улица „ Калиманци " е затворена за придвижване поради ремонта на пътното платно, тротоарите и осветлението. Това ще наложи смяна в организацията на придвижването, заяви още заместник-кметът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР