От сряда, 20 октомври, се въвежда нова организация на движение

...
От сряда, 20 октомври, се въвежда нова организация на движение
Коментари Харесай

От сряда се променя движението през кръстовището на бул. "Цар Борис III" с бул. "Иван Гешов"

От сряда, 20 октомври, се вкарва нова организация на придвижване на кръстовището на бул. " Цар Борис III " и бул. " Акад. Иван Гешов ". Във връзка с ремонта на трамвайното трасе се не разрешава придвижването на пътни транспортни средства по западното платно на бул. " Акад.Иван Гешов " (от страната на кв. " Хиподрума " ) за период от един месец.

Променя се маршрутът на рейсовете по линия № 74 в посока ж.к. " Гоце Делчев ". Те ще се движат от бул. " Ген. Тотлебен " по бул. " Пенчо Славейков ", по бул. " Георги Софийски " и наляво по бул. " Акад. Ив. Гешов " - по непрекъснатия си маршрут. Разкрива се и нова краткотрайна спирка на бул. " Пенчо Славейков " при ул. " Абоба ".

Остават отворени за придвижване пътните платна по бул. " Акад. Ив. Гешов " под бул. " Цар Борис III " в двете посоки.

Автомобилното придвижване по бул. " Акад. Ив. Гешов " в посока бул. " Константин Величков " не се затваря, само че е с известно притеснение на пътните платна преди кръстовището.

На ул. " Алабин " завършва построяването на новия релсов път. Продължава работа по контактната мрежа. Очаква се в средата на ноември главните действия да приключат, след което да стартира работа в кръстовището на бул. " Христо Ботев ", което ще се работи на стадии и без цялостно затваряне на придвижването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР