От сряда, 17 януари, започва ремонтът на южното платно на

...
От сряда, 17 януари, започва ремонтът на южното платно на
Коментари Харесай

Затварят за основен ремонт участък от южното платно на ул. „Девня“ от утре | Автомобилите ще се движат двупосочно в северното платно

От сряда, 17 януари, стартира ремонтът на южното платно на ул. " Девня " в сектора от ул. „ Дунав “ до кръговото кръстовище на някогашния цех „ Корабно машиностроене “ (улицата за слизането от Аспарухов мост към бул. „ Девня “).

Няма да има цялостно затваряне на придвижването на коли по улицата. Ще бъде основана краткотрайна организация, при която колите ще се движат в двете посоки в северното платно.

Срокът на ремонтните действия за посочения сектор, по график от компанията реализатор, е 10 дни. Ще бъде осъществено възобновяване на пътната и тротоарна настилка и замяна на уличното осветяване.

Дейности са част от цялостния ремонт на ул. „ Девня “ в сектора от ул. „ Преслав “ до бул. „ Васил Левски “. След привършване на ремонта на южното платно, ще се ремонтира и северното платно, съгласно метеорологичните условия.

За начална автобусна спирка краткотрайно ще се употребява спирката пред централния вход на жп гара – Варна (спирката на линия 20), оповестяват от „ Градски превоз “.

Всички автобусни линии (7, 9, 10, 13, 13/32, 18, 18А, 22, 23, 29, 31, 31А, 41, 55 и 109) ще потеглят от тази спирка, ще употребяват кръговото на гаровия площад и на светофара с десен завой се включват по ул. „ Дунав “.

От “Градски превоз “ призоват водачите на леки коли да употребяват обходния маршрут през улиците „ Цариброд “ и „ Габрово “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР