От срещите, които проведохме вчера, категорично е ясно, че с

...
От срещите, които проведохме вчера, категорично е ясно, че с
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ имат последен шанс да се откажат от своята арогантност

" От срещите, които организирахме през вчерашния ден, изрично е ясно, че с втория мандат държавно управление не може да има. Вероятността е нула. Илюзиите на ПП-ДБ се свеждат до това, че ще бъде един провален мандат. Добър ход е да продължим диалога с тях. Не е значимо дали те, дали ние, думичката е „ дружно ”. Само това избавя България от пропастта, към която летим и ще влезем през юни. "  

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" България наподобява непоносимо извън – неработеща, без виновна политическа класа. Говоря в множествено число, тъй като и аз съм част от това ", сподели Борисов.

По думите му лидерска среща ще има, когато всички " премислят и узреят ".

" Единствените, искащи да работят с ПП-БД са ГЕРБ-СДС. Това демонстрираха вчерашните срещи. Имат финален късмет да се откажат от своята надменност. Няма по какъв начин на 69 депутати да се даде властта на ръководят ", съобщи Бойко Борисов. 

Според него, в актуалната политическа обстановка има три разновидността за излаз: избори и злополука за България, устойчиво държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, или краткотрайно ръководство и избори след три месеца.

" Кабинет на малцинството с 60 депутата е неуместна концепция ", сподели още водачът на ГЕРБ
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/168736732499546
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР