От средата на юни Луфтханза“ ще поднови полетите до 20

...
От средата на юни Луфтханза“ ще поднови полетите до 20
Коментари Харесай

От средата на юни „Луфтханза“ ще възстанови полетите си до 20 дестинации

От средата на юни „ Луфтханза “ ще възобнови полетите до 20 дестинации, в това число някои ваканционни дестинации. Това съобщи представител на компанията, която сега договаря с немското държавно управление за финансова инжекция от 9 милиарда евро, оповестява Reuters.

Сред доказаните дестинации са Майорка, Крит, Родос, Фарo, Венеция, Ибиса и Малага. В края на идната седмица ще бъдат разкрити и останалите. Говорителят на компанията добави, че полетите ще изхвърчат от главния център на самолетната компания във Франкфурт.

Разширяването на полетите идва по-малко от две седмици, откакто „ Луфтханза “ показа проектите си да възобнови полетите до по-дългите далечни дестинации, в това число Лос Анджелис, Торонто и Мумбай от юни, като стартира да възвръща активността си, която на процедура беше спряна от коронавирусната рецесия.

Авиокомпанията съобщи в четвъртък, че е в напреднали диалози с немското държавно управление за преотстъпване на 20% дял в подмяна на паричната инжекция. Bild am Sonntag, без да цитира източници, съобщи, че заемът ще би трябвало да бъде погасен до края на 2023 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР