От средата на декември се очаква срещу COVID-19 на Pfizer

...
От средата на декември се очаква срещу COVID-19 на Pfizer
Коментари Харесай

Първите доставки на ваксина срещу COVID-19 в ЕС се очакват до месец

От средата на декември се чака против COVID-19 на " Pfizer " и на " Moderna " да получат позволение от европейската лекарствена организация за разпространяване в Европейски Съюз. Това заяви ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен след видеоконференцията на Европейския съвет в четвъртък вечерта.
Тя посочи, че първоначално ще бъдат доставени дребни количества, предопределени за здравните служащи и възрастните хора, цитира я.
 Проф. Балтов се разгласи за безвъзмездни бързи проби и 14-дневна карантина Проф. Балтов се разгласи за безвъзмездни бързи проби и 14-дневна карантина
Проф. Асен Балтов,  шеф на Пирогов и член на Националния действен щаб за битка с ковид, се разгласи за безвъзмездни бързи...
По нейните думи до момента Европейска комисия е сключила пет рамкови съглашения с производители на ваксини. Водят се договаряния за шеста ваксина.
(ВИДЕО) Фон дер Лайен добави, че държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз са разискали методите за взаимно признание на данните от за антитела против новото заболяване. По нейните думи се планува да се признават данни от проучвания с над 80 на 100 успеваемост при определянето на резултата.
Тя добави, че се планува до края на годината страните в Европейски Съюз да вкарат обединен електронен формуляр за пътуващите, който да служи за следенето на контактите на инфектираните.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР