От средата на август медиите в САЩ съобщават за стотици

...
От средата на август медиите в САЩ съобщават за стотици
Коментари Харесай

Електронните цигари – истината зад кризата в САЩ

От средата на август медиите в Съединени американски щати оповестяват за стотици странни случаи на пациенти със затруднено дишане и признаци на белодробни болести, свързани с използването на електронни цигари. Над 200 души, главно младежи и младежи, са настанени в болница с редица недоволства – от зной, кашлица и болки в гърдите до отмалялост и стомашно неразположение, а лекарите по този начин и не могат да открият изрично каква е повода.

Много от пациентите признават, че употребяват по този начин наречените „ изпарители “ - това са известните оттатък океана, а към този момент и у нас, електронни цигари, които нагряват капсула с никотинова течност, като по този метод пушачът получава това, от което има потребност, и издиша облак от пара. Горене няма, пушек – също, оттова няма и обособяване на катрани и токсични субстанции. Това обаче не значи, че електронните цигари са „ безвредни “ или „ безвредни “. Напротив, отбелязва economic.bg.

Изпарителите имат за цел да заместят класическото тютюнопушене, само че всъщност си остават нездравословен за здравето табиет – и всеки пълновръстен консуматор би трябвало да е наясно с това. Всеки носи отговорност какви артикули избира и какъв брой постоянно ги употребява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР