От спалнята до центъра на града - тези флиртове и

...
От спалнята до центъра на града - тези флиртове и
Коментари Харесай

9 “игри за напреднали“ за подобряване на връзката ви

От спалнята до центъра на града - тези флиртове и игри обезпечено ще засилят желанието посред ви.

Дори и да имате отлична връзка, ежедневните проблеми може да създадат секса по-малко предпочитан. На помощ идват секси игрите, които обезпечено ще дадат до повече неспокойствие сред чаршафите... Каквито и да са аргументите зад тях, половите усложнения са постоянно срещани и могат да причинят търкания даже в най-хубавите връзки.

Така че, в случай че се грижите един за различен и за себе си, ще би трябвало да работите върху възобновяване на половия си живот и да го извършите по-добър от всеки път.

Секс игри могат да оказват помощ, изключително в случай че връзката ви е здрава, само че просто й липсва малко пикантност.

Но в случай че имате действителни проблеми, тогава корекцията на незадълбочено равнище може да не е задоволителна. Вместо това помислете за посещаване на дипломиран терапевт.

Нека секси игрите стартират!

Секси игрите за двойки обгръщат гамата от елементарни до комплицирани.

Можете да закупите комплицирани игри с разнообразни реквизити от всеки секс магазин или уебсайт. Много двойки считат, че купените от магазина игри оказват помощ за слагане на сцената и могат да облекчат кикотенето или нервността.

Въпреки това, някои двойки избират да измислят свои лични секси игри.

Ето няколко занимателни и радостни, които да опитате...
Истина или предизвикателство
Превърнете това обичано тийнейджърско празненство занятие в занимателна секс игра за вас и вашият сътрудник. Единственото условие е вашето въображение.

Нека всеки от вас да напише по 5 провокации, като те могат да бъдат занимателни, за разчупване на ситуацията или скандални, свързани с съответни полови практики, за които фантазирате, само че нямате храброст да си признаете.

Поставете листчетата в шапка, като всеки от вас пита другия „ истината или се осмеляваш”? Ако сътрудникът ви избере истината, задайте въпрос, на който умирате на знаете отговора и ще насочи вниманието му. За да бъдете още по-провокативни, може да облечете нещо секси, в което се чувствате добре.
„ Познай какво е това?”
Тази игра изисква известна предварителна подготовка, помислете какво ще възбуди сътрудникът ви при допиране и си набавете всичко належащо. Ето някои хрумвания за атрибут: пера, лед, копринена панделка, нещо драскащо, което да употребявате по гърба му, влажна гъба и така нататък

Позволете на мозъка му да се развихри. Съберете всички подбрани от вас предмети и ги поставете в кошница. Започнете да галите сътрудникът си с предмет от кошницата. Оставете го да познае какво допира кожата му.
„ Рисуване и удоволствие”
Двойки, които рисуват дружно, остават дружно или най-малко могат да се насладят на един прелестен и сексуален следобяд в изобразяване по тялото.

Потърсете магазини, които оферират безвредни и даже ядливи бои за задачата. Има марки, които оферират такива на основата на шоколад. Или си направете домашни такива на основата на масло, плодове, карамел и шоколад.
„ Пикник в леглото” на сляпо
В основата на тази игра е чувствената дегустация. Завържете очите и му подавайте разнообразни топли и студени храни.

Например може да започнете с топъл кроасан с масло и шоколад, а по-късно му подайте хапка от обичания му сладолед. Сложете по малко бита сметана на всеки от пръстите си и ги поднесете към устата му, с цел да оближе всеки един от тях. Подайте му зърно грозде или ягода, като го захапете. Капнете няколко капки вино, върху долната му джука или намажете своите, с авансово пасиран банан и го целунете.

Храненето може да бъде в действителност еротично, нали?
Ролеви игри
Много авантюристичен настроени двойки към този момент са разкрили, че ролевите игри могат да бъдат прелестен и трогателен метод да подобрят половия си живот.

Ако си падате по мъже в униформи, да вземем за пример, може да накарате колегата си да де облече като служител на реда или боец. Или пък вие да се появите пред него като здравна сестра или неговата обичана героиня от филм.

Единственото, което се изиска е подобаващ тоалет и да влезете в роля. Това незабавно може да ви изпрати в света на фантазиите. Изкусителна мажоретка, френска прислужница, жена корсар или неприятно момиче… Вие избирате. Вариантите са безконечен брой, би трябвало единствено да ги изпробвате.
„ Стриптийз покер”
Добрият остарял стриптийз покер е сигурен метод да възобновите пристрастеностите сред вас. Започнете с еднакъв брой облекла и премахвайте по една, всякога щом загубите ръка. След като останете голи или полуголи, продължете със полови занимания, доставящи наслаждение на колегата ви всякога, когато загубите.
„ Игри за напреднали”
Купете секс настолна игра или си направете своя. Единственото условие е да се редуват, като взаимно се задоволяват по разнообразни способи. Ако желаете да извършите игра по ваш усет, просто следвайте тези стъпки:
Напишете на картончета еротични дейности вариращи от леки докосвания до екзотични и дръзки такиваСложете картите в купа и се редувайте да теглите карти на инцидентен принципСлед като изтеглите карта, би трябвало да решите дали вие да извършите действието или то да бъде осъществено върху вас.
Толкова е просто, нали?

8. „ Извън града”

Когато увереността ви се увеличи, с колегата ви може да преминете към занимания отвън комфорта на дома. Бихте могли да придвижите ролевите игри на обществено място, представяйки се за двама непознати, които се срещат инцидентно в бар.

Някои по-смели двойки посещават дружно стриптийз клубове.

9. „ 50 нюанса… или DBSM „

Искате нещо ексцентрично? Тогава, разиграването на мечти, които включват детайли на S&M или иго, може да е уместно за вас и вашия сътрудник. Но не забравяйте, преди да играете тази игра, установете правила и насоки, които включват какво ще вършиме и какво няма са вършиме. Стоп думата е наложителна. Ако имате деца, изпратете ги при баба за уикенда, с цел да имате къщата за себе си. Тези занимания изискват повече пространство и свободно време.

Една вечер той играе преобладаващата роля, а вие секси обект на неговите стремежи – а на идната вечер сменете функциите. През това време желанията на преобладаващия сътрудник би трябвало да бъдат изпълнени от покорния.

Разширете тематиката, като се позовавате на публикация от списание, която може да сте чели.

Посочете секси игра, за която може би сте чували, и попитайте колегата си какво мисли да опита.

Подходете непосредствено към тематиката. Купете секси игра като подарък на колегата си или предложете рунд на стриптийз покер идващия път, когато двамата останете сами.

Вместо нормалната вратовръзка или пуловер за идващия празник, дайте му картичка, съдържаща 52 „ любовни купона “. Всеки може да бъде осребрен за каквото и да е секси деяние, изобразено на картата. Кажете му, че има право да употребява един ваучър седмично за идната година.

Задаване на съществени правила

Задайте съществени правила, преди да играете секси игри. И двамата сътрудници би трябвало да могат да прекратят играта когато и да е – по каквато и да е причина.

Създайте „ безвредни думи “. Някои двойки откриват, че изключително по време на ролеви игри, „ сигурна дума “ оказва помощ на равнището им на убеденост. Това е дума, която е малко евентуално да се появи по време на вашата игрова сесия.

Всеки сътрудник може да употребява безвредната дума когато и да е като знак за неотложно преустановяване на играта. Изключително значимо е и двамата сътрудници да се почитат задоволително, с цел да зачитат потреблението на безвредната дума и да приключат играта без въпроси.

Уважавайте уязвимостта на другия. Никога не се смейте на колегата си, когато играете секси игри. Някои от обстановките може да са глупави и сигурно кикотенето може да бъде здравословна част от положителния полов живот. Но да се смеете на колегата си, може да го унижите и да не желае да взе участие в бъдещи секси игри.

Хората са склонни да бъдат по-уязвими по време на полови обстановки, тъй че постоянно се отнасяйте към колегата си с деликатност и почитание.

Още препоръки, с цел да запазите секси игрите занимателни...

Не атакувайте колегата си и не се опитвайте да го принудите да направи нещо, което го кара да се усеща удобно.

Никога не извеждайте секси игри като „ коригиране “ на проблеми. Накарайте игрите да се почувстват като занимателно допълнение към страхотна връзка, а не като нужен опит за коригиране на разрушена връзка.

Подхранвайте опитите на колегата си по време на секси игри. Възможно е, без значение какъв брой прелестна е полицейската униформа, да вземем за пример, вашият сътрудник просто няма да може да изиграе ролята безапелационно.

Устоявайте на желанието да режисирате сцената и просто се насладете на проучването на най-дълбоките си мечти.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР