От сосове, които са прелели от тавата до паднали трохи

...
От сосове, които са прелели от тавата до паднали трохи
Коментари Харесай

Как да почистите фурната САМО със сода бикарбонат

От сосове, които са прелели от тавата до паднали трохи и пръски от разнообразни къкрещи манджи - фурната ви е като същинско платно, което може да разкрие менюто от миналите седмици. А що се отнася до почистването ѝ, не е нужно да харчите спомагателни пари за специфични артикули и мощни препарати. Всъщност всичко, от което се нуждаете, с цел да накарате фурната си да свети от непорочност, са две съставки, които към този момент имате у вас - сода за самун и оцет.
Тези съставки са чудесни, напълно натурални почистващи препарати, изключително за такова място, което е в директен допир с храната на фамилията и не е добра концепция да се третира с химикали. Как тъкмо да ги употребявате?
 5 изпитани съвета при приготвянето на месо (ВИДЕО) 5 изпитани съвета при приготвянето на месо (ВИДЕО)
Ако не сте професионален готвач, приготвянето на месо от време на време може да бъде същинско предизвикателство. Трябва ловко да п...

1. Направете паста
Разбъркайте 3/4 чаша сода за самун с 2/4 чаша топла вода и 2-3 с.л. бял оцет, може и ябълков. Ако добавяте някакви етерични масла за мирис, можете да го извършите тук (ние предлагаме 2 капки масло от евкалипт, което се бори и с остатъците от мазнина).
2. Премахнете решетките и разнесете във фурната
 Как да избелим зъбите си вкъщи Как да избелим зъбите си вкъщи
Няма нищо по – красиво от една естествено бяла усмивка, която превзема сърцата на сътрудници и другари. Преди да поговорим за това...
Решетките може да накиснете за няколко часа във вряла вода с веро, а по-късно да измиете. Разбира се, можете да употребявате и от пастата със сода, само че единствено в случай че са направени от неръждаема стомана, тъй като содата за самун може да обезцвети алуминия. С помощта на гъбичка или четка за зъби разнесете пастата навътре в фурната, като избягвате оголените железни повърхности и вратата. Оставете за една нощ.
3. Почистете
Отстранете пастата с пластмасово стъргало, в случай че е належащо. Останалата паста избършете с влажна забрадка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР