От Софийския апелативен съд са оставили без уважение жалбата на

...
От Софийския апелативен съд са оставили без уважение жалбата на
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста трима от обирджиите на банкомат в столицата

От Софийския апелативен съд са оставили без почитание жалбата на тримата обвинени за взривения банкомат на бул. " Рожен " в София, които желаят да излязат от ареста. И. Янински, Р. Цветков, Ю. Цанев писаха за изменение на ограниченията им за неотклонение. За четвъртия обвинен по делото - Пл. Попов, е била избрана мярка за неотклонение " Парична гаранция " в размер на 5000 лв..

Обвиняемите - И. Янински, Р. Цветков, Ю. Цанев и Пл. Попов, са привлечени към наказателна отговорност за кражбата.

Припомняме, към 05:10 ч. на 02 март 2018 година, те унищожили посредством гърмеж банков автомат - банкомат, намиращ се на бул. " Рожен " в гр. София. Четиримата откраднали парите в АТМ устройството и по-късно се пробвали да избягат от полицията като организирали гонка.

Съдът е приел доводите на прокурора в Софийска апелативна прокуратура, че на този ранен стадий от следствието може да се направи извод, че Янински, Цветков, Цанев и Попов са причастни към осъществените пристъпни действия, за които са привлечени към наказателна отговорност. И двете закононарушения са тежки и са осъществени в съучастничество, след прелиминарен сговор и при систематизиране на функциите, което предопределя тяхната социална заплаха, безапелационни са магистратите.

Четиримата обвинени са неведнъж осъждани. Попов е оправдан по право. Справка на Интерпол демонстрира, че Ценев е разгласен за интернационално търсене през 2013 година

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР