От - София излязоха с публикация във Фейсбук във връзка

...
От - София излязоха с публикация във Фейсбук във връзка
Коментари Харесай

ЦСКА - София: Добре планиран сценарий! Няма как да позволим синьо шалче в армейския сектор

От - София излязоха с обява във " Facebook " по отношение на продажбата на билети за бранш " А " на стадион " Васил Левски " за финала от с Левски. " Червените " заплашиха, че съществува възможност да анулират всички продадени цифрови билети за централната естрада.

Публикуваме написаното от ЦСКА - София без редакторска интервенция:

" Какво се случи с билетите за финала за Купата на България и какви ограничения ще предприемем, с цел да защитим интереса на нашите почитатели?

Вчера (02.05.) беше реализирана експлицитна сделка с компанията пропагандатор “Ивентим ” билети за бранш “А ” да не бъдат пускани онлайн, а единствено на касите на стадион " Българска войска "

Днес (03.05.) от “Ивентим ”, изцяло самосиндикално и без да предупредят клуба ни, вземат решение да пуснат в продажба онлайн билети за бранш “А ”, където ще са ситуирани нашите почитатели.

След явно добре плануван сюжет, в първите минути на онлайн разпространяването, почитатели на “Левски ” изкупуват към момента неизяснено количество билети за нашия бранш.

Веднага откакто видяхме онлайн продажбата, се свързахме с “Ивентим ” и настояхме тя да бъде блокирана. Изрично настояваме, след некоректното отношение и неналичието на обикновена организация преди най-взривоопасния футболен дуел, да бъдат взети ограничения, тъй че сигурността и комфортът на всички наши последователи да бъдат обезпечени. Търсим най-хубавото решение да подсигуряваме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че непознати почитатели няма да бъдат позволени в бранша на ЦСКА. Ако се наложи, ще анулираме всички продадени цифрови билети за бранш “А ”. Осъзнаваме, че това ще аргументи стеснение и за нашите последователи, закупили си билет онлайн, само че няма по какъв начин да позволим “синьо ” шалче да бъде развято в “АРМЕЙСКИЯ ” бранш.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите почитатели и великия ЦСКА ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР