От СНЦ Сдружение за подкрепа на футбола Берое, което притежава

...
От СНЦ Сдружение за подкрепа на футбола Берое, което притежава
Коментари Харесай

От Берое са категорични: Нямаме никакви задължения

От Сдружение с нестопанска цел " Сдружение за поддръжка на футбола " Берое ", което има акциите на старозагорския клуб, излязоха с остра позиция. Тя бе във връзка спекулации за положението на заралии. 

" Берое няма даже и настоящи отговорности. Един от четирите такива български клуба. Берое се устоя и самичък, не е зарязан от обществеността и управлението си. Има дълготрайни контракти за прилагане на спортните си бази и май не ни пука кой ще завоюва локалните избори (макар клубът да има горчив опит с един министър). 
 Берое се включи в благотворителна акция в поддръжка на някогашния вратар Пламен Колев Берое се включи в благотворителна акция в поддръжка на някогашния вратар Пламен Колев
Ние единствено четем, че ПФК Пирин е в усложнение с издръжката си и били привлекли вложител, само че нещо се случило и още веднъж няма подобен. На сътрудниците, откровено пожелаваме да превъзмогнат проблемите си, тъй като Благоевград не е по-малко футболен град и можем да си представим по какъв начин се усещат ", написа в част от декларацията.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР