От снощи той вече е семеен, а дългоочакваното събитие, което

...
От снощи той вече е семеен, а дългоочакваното събитие, което
Коментари Харесай

Лионел Меси се ожени!

От нощес той към този момент е фамилен, а дълго чаканото събитие, което в последните седмици непроменяемо беше част от първите вести в пресата, се случи в родната на двойката Аржентина.

Сватбата на годината, сватбата на века или просто сватбата на Меси. Събитието, което се случи нощес в родния град на младоженците Росарио, сигурно беше едно от най-дългоочакваните в последно време.

260 посетители станаха очевидци на заветното " Да " сред звездата на каталунците Лионел Меси и детската му обич Антонела Рокузо. Сред присъстващите на сватбата бяха огромна част от съотборниците на аржентинеца в Барселона и националния тим. А техните половинки трансфораха в същински церемониал на суетата аления килим пред първокласния хотел, в който беше празненството.

Жерар Пике и Шакира, Карлес Пуйол с годеницата му, Дани Алвеш, Неймар бяха единствено част от звездите,които дойдоха с персоналните си самолети в Аржентина за дълго чаканата женитба.

Звездите демонстрираха класа и жанр като за Холивуд и на драго сърце позираха за фотоси. По време на приема телефоните бяха неразрешени, а близо 450 служители на реда и някогашни сътрудници на Мосад се грижиха за това нищо да не помрачи първите мигове дружно на младото семейство Меси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР