От снощи, след като се разбра тъжната вест за края

...
От снощи, след като се разбра тъжната вест за края
Коментари Харесай

Зрители попиляха Гала и "На кафе" заради кралицата: Яко преиграхте!

От нощес, откакто се разбра тъжната новина за края на епохата - кралица Елизабет Втора, фенове започнаха облози по какъв начин ще се появят през днешния ден в ефир Гала и панелистите й. Болшинството бяха уверени, че всички ще бъдат в черно, все едно е станала национална покруса и бяха прави.

Сутринта водещата и останалите влязоха в студиото, облечени в черно от глава до пети, а най-вече мнения имаше по адрес на Патрашкова, за която хората подметнаха, че като че ли всеки миг персонално ще тръгне да изпраща кралицата в последния й път.

" Че случилото се е тъжно, тъжно е. Но хайде да не преиграваме, а?! Може да е кралица, само че бабчето беше на 96 години. Какво се очакваше, да живее с орлите ли?! Видя се, че тя не е рептил, само че нашите май са олигофрени. Че то такава жалост и тъга не са изразявали и при народен печал, бе! ", възмущават се фенове в нета.

А други бързаха да напомнят каква лиготия и цирк беше същото това предаване на Гала в деня на сватбата на Меган и Хари. Помним, че тогава водещата и панелистите предаваха онлайн като се бяха докарали - дамите с вечерни рокли с пера и широкополи шапки, а мъжете с фракове. И това в случай че не е селско осъществяване, здраве!

" Ей по тази причина ще си останем на дъното, тъй като постоянно сме си давали Д-то на чужденците ", разясняват в нета.

Между другото и други водещи в родния ефир сложиха черни облекла в чест на кралството през днешния ден.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР