От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече

...
От снимките на Криси Димитрова се вижда, че Вичева вече
Коментари Харесай

Зуека е в очакване на трета рожба?

От фотосите на Криси Димитрова се вижда, че Вичева към този момент е надалеч по-едра в сравнение с преди да напусне България. Промяната е просто явна и поради това хората подозират, че най-вероятно се дължи на бременност.

 

Ани скоро би трябвало да навърши 48 години – възраст, в която от ден на ден дами в последно време съумяват да станат майки, изключително в случай че разчитат на актуалната репродуктивна медицина. В този ред на мисли няма да е изненада, в случай че дамата на Зуека роди в скоро време. Първото дете на двойката – синът им Стефан, пристигна на бял свят напролет на 2014-а. Когато отпътува за Испания, артистът разгласи, че го прави главно поради него, защото не желал наследникът му да пораства в неподходящата българска среда.

 

Семейството емигрира малко преди детето Стефан да тръгне на учебно заведение и го записа в локално школо. Говори се, че преди да изоставен страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Това докарало Вичева до нервна рецесия и не се чувствала спокойна, живеейки в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете.

 

Зуека има и по-голяма щерка от някогашната си жена – режисьорката Нина Димитрова – Девина Василева, която към този момент жъне триумфи като режисьор в киното.

И няма нищо извънредно в това, че Зуека е напът да стане татко на тези години, въпреки доста хора на тази възраст да гледат към този момент внуци. Те въпреки всичко не са кой знае какво на фона на сътрудника му Робърт де Ниро, който се снабди с бебе на 79-годишна възраст или пък Ал Пачино, който е в очакване на бебе на 83.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР