От SnapChat са съгласни да се присъединят към подкрепяната от

...
От SnapChat са съгласни да се присъединят към подкрепяната от
Коментари Харесай

И SnapChat се присъедини към „кодекса за поведението“ на ЕС

От SnapChat са съгласни да се причислят към подкрепяната от Европейския съюз (ЕС) група от интернет колоси, които се сплотяват против речта на омразата и интернет екстремизма.

Мултимедийното приложение за известия се причислява към Google+, Instagram, YouTube, Microsoft, Twitter и Фейсбук в „ кодексът за държанието ”, който би трябвало да смъква до 24 часа всяко съмнително наличие.

„ Приветствам SnapChat за това, че поеха уговорката да преследват всякакво нелегално наличие ”, съобщи еврокомисарят по правораздаването Вера Йоурова. „ Растящият брой на участниците демонстрира, че „ кодекса за държанието ” на Европейски Съюз е един ефикасен метод да създадем интернет безвредно място. Това партньорство е значимо, тъй като ще помогне да се отбрани младото потомство, което употребява SnapChat ”, съобщи още комисар Йоурова.

Европейският съюз сплоти сили с основаните в Съединени американски щати интернет колоси, които единствено преди две години сигнализираха за възходящото потребление на платформите им за агитация, изключително от страна на „ Ислямска страна ”. Европейски Съюз скоро би трябвало да реши какви ще бъдат идващите стъпки в идващите месеци, с цел да се оправи с речта на омразата в интернет. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР