От смяна на властта има смисъл, когато е ясна посоката.

...
От смяна на властта има смисъл, когато е ясна посоката.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: От смяна на властта има смисъл, когато е ясна посоката

От промяна на властта има смисъл, когато е ясна посоката. Така заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев разяснява решението на партията му да поддържа вота на съмнение против държавното управление. Това изказване той направи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Той напомни, че доста пъти до момента е упорствал за промяна на кабинета. Една от аргументите за неприятното ръководство е съдружният сътрудник, който носи неустойчивост. Това не са националисти, не са и хомогенна част от обединението, за нас постоянно е добре такова държавно управление да падне, изясни той.

" Воля " мисли, само че е по-скоро дружно с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за вота на съмнение

Хората на Марешки се съмняват, че Българска социалистическа партия ще внесе избор на съмнение

Многото рецесии, които се получиха в това ръководство, бяха подбудени и от съдружния сътрудник, и от незадоволително непоклатимост, само че може би единственият бранш, за който мога да кажа, че нямаше рецесия през последните 6-7 години, това е финансовият бранш. Той се ръководи консервативно, устойчиво и както би трябвало, сподели Цонев.

В острата фаза на рецесиите министър председателят Борисов се оправя добре. Той се намесва там, когато рецесията влезе в тази фаза, употребява разнообразни принадлежности на властта и съумява. Дори два пъти е употребявал инструмента " оставка ". Но съумява да овладее рецесията и да се оправи в по-голямата си част.

Бих споделил, че най-трудно политиците се оправяме с рецесиите в началната фаза, сподели още той като разграничи трите етапи на рецесиите, съгласно него.
 Българска социалистическа партия внасят вота на съмнение на 20 януари Обновена
Българска социалистическа партия внасят вота на съмнение на 20 януари

До 15 януари социалистите ще са подготвени с претекстовете си

Припомняме, в края на декември Българска социалистическа партия оповестиха, че ще внесат избор на съмнение против държавното управление на премиера Бойко Борисов в региона на политиката на околната среда и водите. Причините са водната рецесия в Перник и горенето на италиански отпадък у нас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР